Ben’s relatie is naar de knoppen

10Wheels-85Soms zit je in een relatie en dan bekruipt je dat gevoel. Dat gevoel van: “Het zit me niet lekker”.

Eerst was daar de zoektocht naar de ware. Plotseling dook ze op. In het oosten van het land vond Ben haar en nam haar al snel liefdevol in huis. Wat waren ze gek op elkaar. Wat is er gebeurd dat dit misgelopen is? Lees het hele verhaal na de break.

De eerste tijd waren ze niet bij elkaar weg te slaan. Door een roze bril bekeken zag ze er geweldig uit. Een felle blik in de ogen, niet op haar mondje gevallen, een slanke taille met een flinke achterkant. Queen schreef er al over: “Fat bottom girls make the rocking world go round”. Ben dacht: “Dit voelt geweldig. Met haar wil ik oud worden”.

Maar ja, toen na een poosje de vlinders waren verdwenen, moest Ben de waarheid onder ogen zien. Die slanke taille was bij nader inzien toch niet zo slank. Sterker nog, het was best een dikkerdje. Niet dat er iets mis is met dikkerdjes. Ben kon er echter niet goed mee overweg. Ze zat hem bij tijd en wijle danig in de weg. Dit voorjaar op een stedentripje in naar Engeland barste de bom. Op een prachtige romantische plek in een Engels natuurpark zorgde ze voor een werkelijk genante situatie. En toen ging het snel (letterlijk) bergafwaarts.

Eenmaal terug in Nederland keurde Ben zijn lief geen blik meer waardig. Sterker nog, hij was al voorzichtig om zich heen aan het kijken naar iets nieuws. Niet helemaal netjes natuurlijk maar wel begrijpelijk.

Na een tijdje realiseerde Ben zich dat hij eerst afscheid moest nemen vóórdat hij zich weer in een nieuw avontuur zou gaan storten. En zo is het gegaan. Vandaag, vrijdag 19 december 2014 is een einde gekomen aan de onstuimige relatie van Ben. Met een beetje pijn in de buik heeft hij haar vaarwel gezegd. Het is over en uit.

Dag Moto Guzzi Stelvio!

IMG_1041

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s