Bas

basIk ben Bas en heb de afgelopen 2 jaar een aantal keren mooie ritten meegereden met de 10 Wheelers en dat beviel gelijk goed. In eerste instantie als introducé via Rutger, maar dit jaar gaat het echte werk beginnen, namelijk de meerdaagse trip naar Engeland. Ik heb daar alvast heel veel zin in!

De motor
Mijn motorrijbewijs heb ik pas sinds twee jaar. Een langgekoesterde wens, en mijn oog viel ook wel op een type motor die ik al geruime tijd op de parkeerplaats op het werk zag staan, een R 1150 RT dus. Bleek het de motor van Rutger te zijn… Daarom op zoek gegaan naar een soortgelijk exemplaar en gevonden. En op deze motor rijd ik nog steeds rond.

bas_motor

Uitglijder
Zoals bekend kun je motorrijders indelen in 2 groepen, namelijk: zij die reeds onderuit gegaan zijn en zij die nog onderuit zullen gaan. Ik behoor al tot de eerste groep, nog voor ik mijn rijbewijs had. Een dag voor mijn examen met een vers gemonteerde voorband op een rotonde en daar ging ik… De volgende dag toch geslaagd.

En blijkbaar was ik toch een voorbeeldleerling, want nog steeds te bewonderen op de site van motorinstructeur Frank van Gerwen, www.frankvangerwen.nl

Wensen
Dit jaar wordt het ook wel eens tijd wat ervaring op andere motoren op te doen. In ieder geval staat een dag op een Ducati Monster op mijn wensenlijst. Dat geluid hè….heerlijk.

ducati

usaEn verder, mooie trips met de 10 wheelers maken. En op mijn bucketlist voor de komende jaren staat zeker nog een motortrip door de USA.

bas_motor_2

_IMG_1993

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s