Ton

Ton_11stedenEven voorstellen: Ton, bouwjaar 1967, samenwonend met vriendin Maritza en mijn twee dochters van 16 en 14 jaar.

Tot 2010 was ik nog enkel in het bezit van een BE-rijbewijs. Sturen op twee wielen was een langgekoesterde droom van mij. Het was er nooit van gekomen om er werk van te maken en het A-rijbewijs te gaan halen. Vriendin Maritza gaf echter een flinke impuls aan het geheel doordat ze aangaf het erg leuk te vinden achterop mee te rijden. Daarmee werd de hobby voor 1 persoon gepromoveerd tot hobby voor 2!

In mei 2010 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik het rijbewijs gaan halen. Dat viel nog niet mee. Drie examens in plaats van één. Eerst je theorie opnieuw halen. Daarna de bijzondere verrichtingen gevolgd door het examen op de weg. Maar gelukkig bleek ik een natuurtalent te zijn (ahum).

Halverwege september was het papiertje binnen en kon de zoektocht naar een motor gaan beginnen. Haha. Dat laatste klopt écht niet! Al 3 maanden lang keek ik in mijn garage verliefd naar mijn zilvergrijze BMW R1150RT uit 2002. Een toerbuffel van de bovenste plank. Dat is nog eens wat anders dan de lesbrommer!

In 2012 ben ik na een ritje op Jan-Willems K1200 verliefd geworden op een andere motor. Nog meer toer, luxe en comfort? Het bestaat. De BMW K1200LT. Het wordt ook wel het bankstel van BMW genoemd. En weet je wat? Laat iedereen maar kletsen want het is een fantastische toerbuffel.

_IMG_2566

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s