We leven nog!

En hoe! Tijd voor een update:

Het jaarlijkse uitje naar de Motorbeurs kon vanwege Coronaperikelen nog niet doorgaan. Maar eind maart was het met 17 graden goed te doen. Een tocht in het midden van het land tussen de Lek en de Waal.

Het was letterlijk een klapper van een toertocht. Net iets over de helft werd Kinderdijk aangedaan. En precies daar ging het goed fout. De afleiding van de molens aan de linkerkant en een groot schip aan de rechterzijde, zorgde voor een flinke kopstaartbotsing. Rutger en Ton kwamen ongeschonden uit de strijd. Bas, Ben en Peter hadden opgeteld voor € 8.000,- schade.

Gelukkig is alles weer netjes gerepareerd. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Eind april was het tijd om het oosten van het land weer eens met een bezoek te vereren.

Bij Jan-Willem gestart was het daarna heerlijk rijden door Twente en stukje Duitsland. Schadevrij deze keer 🙂

En toe kwam mei. Daags voor de tocht op 21 mei werd het neerslagtekort in 2 dagen opgelost. Maar op zaterdag was het droog en zonnig. Na meer dan 10 jaar toeren door heel Nederland, hadden we 1 provincie stelselmatig links laten liggen: Groningen! Hoewel het een flink eind rijden is om er überhaupt te komen, was het de moeite waard. Mooie stuurweggetjes, aardige mensen, lekker eten.

En dan maken we ons op voor de meerdaagse 2022. Nagenoeg alle voorbereidingen zijn getroffen, het boekje is klaar om gedrukt te worden. 12 juni dan is het zover:

SCHOTLAND

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s