Alive and kicking

Na een oorverdovende stilte sinds de motorbeurs wordt het tijd voor een club-update. Na de best wel warme start in februari volgde op 30 maart de Kouwe Potentocht met een temperatuur die richting de 20 graden ging. Een topdag met een lunchplek bij, vriend van 10 Wheels, Eelco. Door buikgriep geveld niet mee kunnen rijden maar wel een lunch verzorgen. Topgast!

f369d1e6-6d8c-4225-b3cb-4eb9fdc39884

En dan springen we in 1 keer naar afgelopen zaterdag 20 april. Groot onderhoud aan motoren.

Het idee was: 2 motoren met een min of meer identiek blok. Allebei een grote beurt. Dus synchroon werken en dan zijn we zo klaar. Niet dus.

Beide motoren nieuw in de club. Onderhoudshistorie niet helemaal bekend. En eigenlijk weet je dan wel wat er gaat gebeuren. De grootste nachtmerrie werd werkelijkheid. Het ene na het andere boutje knettervast, verroest en zonder ‘vlees’. Geen beweging in te krijgen. Met kunst en vliegwerk (een buurman met een lasapparaat doet wonderen) is het allemaal weer gelukt. Een leuke dag was het wel. Veel geleerd ook van de nieuwe opstelling in de schuur. De mancave zoals bedacht is te klein dus we gaan nog vóór de bouw al upgraden.

fefcbd3a-a286-4f2c-b343-d06ec2c52771

En voor de  volgende keer is er nieuw gereedschap besteld om onwillige bouten beter te lijf te kunnen.

Tot slot: 4 mei gaan we een heuse Herdenkingsrit rijden langs een aantal markante punten die te maken hebben met de Tweede Wereldoorlog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s