De kop is eraf. 2019 is begonnen

De motorbeurs in Utrecht. Traditioneel het begin van ons motorjaar. ’s Morgens kwam de thermometer maar net boven de nul uit. Daar laten de mannen van 10 Wheels zich niet door tegenhouden en dus was het eerste motorritje een feit.

Eenmaal in Utrecht mochten we binnen parkeren. Oh nee, toch niet. We reden door de hal en werden weer naar buiten gestuurd om daar de brommers te stallen. Ook goed!

Koud binnen, viel Tons oog op een fenomenale heftafel die veel robuuster was dan die hij had. Dat zou een mooie aanwinst voor de 10 Wheels garage zijn. En nog elektrisch/hydraulisch ook. Toch nog maar even over nadenken. Het was tenslotte nog vroeg. En eigenlijk stond er op het boodschappenlijstje alleen maar een halsdoek…

De rest van de dag verliep zoals altijd: de hallen afstruinen naar koopjes, koffie, saucijzenbroodje, gereedschap, patat en een broodje kroket en ja, de halsdoek ook gescoord.

Toen terug naar de stand van de heftafel. Rutger de onderhandelaar kwam in actie en toen het stof was neergedaald was de heftafel gekocht inclusief wat extraatjes én gratis bezorgen. Hieronder de promotiefilm door Rintje Ritsma, de beer van Lemmer zoals deze topschaatser in vroeger tijden ook wel werd genoemd.

De terugreis met het zonnetje in de rug en 14 graden warmer dan op de heenweg was gevuld met tussen de file doorrijden maar dat was ook net als andere jaren. Soms is voorspelbaarheid heerlijk!

Wat rest zijn de foto’s. Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s