Daar komt de bruid…

IMG_1368Op het startpunt een trouwbeurs en op het eindpunt in een trouwerij belanden. Dat is de samenvatting van een geweldige motordag.

Vanuit het hele land kwamen de 10 Wheels-leden aangereden. Met 3 gastrijders erbij een leuk cluppie om een dagje mee te sturen. Jammer dat Jan Willem er niet bij kon zijn.

Het begin van de route (Fletcher hotel “De Wageningsche Berg”) werd opgevrolijkt door een trouwbeurs. We konden helaas niet lang blijven hoewel sommigen van ons wel aan wilden schuiven bij de modeshow. 🙂

We hadden echter nog 5 pontjes en 180 kilometer voor de boeg. Het idee: de rivieren van noord naar zuid oversteken, lunchen in Den Bosch en van daaruit weer richting noorden en eindigen bij Kasteel Amerongen.

Tot onze verrassing vielen we daar middenin een bruiloft waar iedereen bibberde van de kou. Vooral de dames waren schaars gekleed. Blijkbaar hadden ze gerekend op wat zomers weer. Dat gold overigens ook voor de vlinders die werden vrijgelaten. Want daar zat weinig beweging in. Is dat trouwens een nieuwe rage na het vrijlaten van duiven?

Bibberen deed ook Wim die altijd nog in zijn leren motorpak rondrijdt dat hij op 18-jarige leeftijd heeft gekocht. De rits had de geest gegeven en bleef halverwege steken met 2 grote openingen tot gevolg. Van ellende heeft hij een deel van de dag in de regenoverall van Ben rondgereden. Tip voor Wim: vraag voor Vaderdag een nieuw motorpak.

Anyway, zonder regen zijn we de dag doorgekomen. Langs en over de Neder-Rijn, Waal, Maas en het Amsterdam-Rijnkanaal. Mooie dijkweggetjes en zicht op grote asperge-akkers en boomgaarden met appelbomen in de bloesem. Lekker gegeten bij het Bolwerk in Den Bosch en aan het eind met zicht op Kasteel Amerongen in het oude koetshuis een drankje en een hapje.

Het fotoverslag staat hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s