2016 is begonnen!

IMG_0256En voor je het weet is het weer februari. De kenners weten al wat er dan aan de hand is: de officieuze start van het motorseizoen van de mannen van 10 Wheels. En wat was het weer prachtig in Utrecht.

Hoewel de ontmoeting met Rutger warm is, geeft de thermometer 2 graden aan. Gelukkig zijn de motoren van alle gemakken voorzien en cruisen we over de A1 richting Bas die koukleumend staat te wachten op de inmiddels bekende parkeerplaats Uilengoor (wie bedenkt eigenlijk die wazige namen van dit soort plekken?). Onderweg wanen we ons in Zuid Duitsland met licht besneeuwde hellingen langs de snelweg en een lichte mist.

Eenmaal bij de Jaarbeurs meldt Ben zich. Ben heeft voor de grote gele taxi gekozen maar die is vertraagd vanwege zwanen op de rails. De smoezen van de NS worden steeds ongeloofwaardiger.

Niet lang na de mededeling schuift ook Ben aan. Het project voor dit jaar: nieuwe helmen voor Bas, Ben en Rutger en een beetje gereedschap voor Ton. En verder genieten van al het moois dat deze beurs te bieden heeft.

Het was een leuke dag. Het eindresultaat is gelukt (zie foto). Een fotoverslag staat hier.

Motorbeurs 2016_25036986432_l

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s