Harztochtelijke week voor de boeg

264px-Location_HarzVan dinsdagavond 2 tot en met zondag 7 juni staat de 10 Wheels meerdaagse toertocht op het programma. Was het vorig jaar nog Engeland, dit jaar gaan we naar de Harz.

Nu is het zo dat er bij elke meerdaagse om verschillende redenen wel een gewaardeerd lid op de valreep niet mee kon. Dit jaar zijn we voor het eerst in 5 jaar volledig. Of toch niet? Nou… Ja en nee.

Rutger heeft middenin de week nog een afspraak in Nederland waar hij persé naartoe moet. Gelukkig geen probleem voor onze kilometervreter. Woensdag en donderdag maakt hij gewoon een kleine 650 kilometer extra om zo weinig mogelijk te missen van het Duitse vertier.

In het kort het programma: Dinsdagavond starten in Almelo en woensdagochtend op tijd weg voor een stukje snelweg naar Osnabrück. Vandaar binnendoor door het Teutoburgerwoud naar de Harz. Vóórdat we bij Hameln (wij zeggen Hamelen. Die van de rattenvanger ja) de Harz in duiken, nemen we afscheid van Rutger die zijn stalen ros weer richting Nederland dirigeert.

geografie

Donderdag gaan we onder begeleiding van een Duitse trainer onze rijskills nog wat aanscherpen. ’s Morgens oefenen op bijzondere verrichtingen en ’s middags op pad bochtjes draaien en tips en trucs krijgen.
’s Avonds sluit Rutger zich ook weer aan.

Vrijdag tot en met zondag gaan we via diverse leuke routes kriskras door de Harz.

Alles bij elkaar een dikke 1.200 kilometer komende week met zelfs mooi weer. Wat een geweldig vooruitzicht!

weerbericht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s