Goodbye RT

10Wheels-55We zouden het bijna over het hoofd zien na alle activiteiten van de laatste weken. (Over de KNMV-dag later meer vandaag evenals het onderhoud aan de dikke Bertha van Jan-Willem.) Maar er is breaking news! De R1150RT is niet meer vertegenwoordigd in de club. Nadat eerst Ton afscheid had genomen van zijn mooie R1150RT, was het in 2014 de beurt aan Rutger om voor iets nieuws te gaan.
Gelukkig was daar ons jongste lid nog nog die de eer van de boxer-BMW hoog hield. Tot eind april althans.Want het bleek al een tijdje te kriebelen bij Bas. Tijdens de motorbeurs bleef hij verlekkerd staan kijken bij elke BMW 1200 GS die hij tegenkwam. Voor de niet-kenners: dat is een off the road motor die in 99% van de gevallen nooit een zandpad zal zien :-).

Na een zoektocht van een kleine 2 maanden was het eind april zover. En het moet gezegd. Wat een geweldig exemplaar heeft Bas gevonden. Voluit een BMW 1200GS Adventure. En met alles erop en eraan. Een prachtige aanwinst voor de club. En toch nog een boxer.

IMG_1835Later die dag moest Bas nog naar de huisartsenpost. Voor spierverslappers om die geweldige grijns van zijn gezicht af te krijgen.

Veel plezier met dit grote-mannen-speelgoed Bas!

Een gedachte over “Goodbye RT

  1. Pingback: KNMV-motordag | 10 Wheels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s