Het seizoen is weer begonnen

motorbeurs-2015Waar kan je het motorseizoen 2015 nu beter beginnen dan in de Jaarbeurs in Utrecht? Het vijfde jaar van 10 Wheels met een opkomst van 33% van het ledenaantal. Maar leuk dat het was!

Met een waterig zonnetje in de rug wachtte Bas mij op een schimmige parkeerplaats aan de A1 al op. Na een kort gesprek  werd koers gezet richting Utrecht. Het is elke keer weer een verrassing of het verkeer daar tegen zit. Nu konden we zowaar zonder file (en zonder spiegel aan te tikken) doorrijden tot aan de hoofdingang waar we gratis de motoren bewaakt konden stallen. Geweldige service van de vrijwilligers de KNMV.

motorbeurs-2015-1Eenmaal binnen werd eerst iemand blij gemaakt met het kaartje van Rutger die er niet bij kon zijn vanwege verplichtingen op Schiphol. Van de opbrengst ziet hij niets terug. De koffie en saucijzenbroodjes smaakten prima. 🙂

Vervolgens werden de hallen op systematische wijze afgestruind. Vorig jaar moesten er regenpakken komen. Dit jaar was het thema: gereedschap.

Dat gereedschap is gelukt. Verder was het weer als vanouds. Helaas geen Bavaria girls in latex maar uitzicht was er genoeg.

motorbeurs-2015-2Een ritje op de e-bikes, de motoren aangedreven door een accu, kon ons niet bekoren. Toch een beetje het gevoel van een elektrische palletwagen van de Aldi. En maar een actieradius van 150 kilometer. Dat gaat hem voorlopig niet worden.

Bas deelde zijn ambitie voor 2015 met mij: De zo trouwe R1150RT uit Beieren gaat plaatsmaken voor zijn stoere broer de 1200GS. Hij heeft al even proefgezeten. Gezien zijn gekwelde gezichtsuitdrukking moet hij nog flink doorsparen wil dat dit jaar gaan lukken.

motorbeurs-2015-8

Om 4 uur hadden we alle hallen afgevinkt. Niet vergeten om nog te melden dat we voor een jaar gratis lid zijn geworden van de KNMV.

Terug naar huis zijn we toch nog in een kleine file beland en kon de jaarlijkse traditie voortgezet worden. De rechterspiegel van mijn motor werd er door mij weer vakkundig afgetikt. (Ik moet toch eens ophouden met tussen de file doorrijden 😦 )

Hoe dan ook: 2015 is begonnen! Resterende foto’s kijk je hier.

Een gedachte over “Het seizoen is weer begonnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s