Nazomertocht afvalrace?

Het leek erop dat het vandaag een afvalrace zou worden en dat Ton en ik alleen de tourrit zouden afmaken. Maar om 9.30 uur was het toch druk motorverkeer in Voorst. En eenmaal bij Ton aangekomen was er van afvallen al helemaal geen sprake meer. Letterlijk en figuurlijk een propvol programma!

Eerst was er koffie met zelfgebakken appeltaart, een prima bodem voor de eerste activiteit van deze dag: een fotoshoot (Fotograaf Daan Noordhuizen). Bij terugkomst een heuse vergadering over het programma voor 2015 met veel moois in het verschiet.

Dan de lunch, heerlijke sambal soep en zelfs de kroketten ontbraken niet. Ton bedankt! Inmiddels was het al na 13.00 uur dus toch tijd om de brommers nog even aan te trappen. Het was heerlijk toeren. Ons gezelschap had waarschijnlijke een helende werking op Peter, want hij heeft zelf de rit helemaal uitgereden.

Al met al een mooie tocht met slechts enkele incidenten. De leukste was toch wel boer Harms, die met zijn tractor-combi wel heel erg naar links kwam toen Ton wilde inhalen. Gelukkig was Ton niet voor 1 gat gevangen en stuurt zijn machine behendig de stoep op om op deze wijze zijn inhaalmanoeuvre te voltooien. Jammer dat daar nou net een lantaarnpaal stond! Vol in de ankers, maar het liep gelukkig goed af.

Rutger

img 5358

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s